Lojalitetsprogram

Belöna dig själv med Stena Line!

 

Du som är en flitig resenär och lojal kund, oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, kan få ytterligare fördelar genom att registrera dig i ett av Stena Lines belöningsprogram för kunder.

 

Extra är helt gratis och som medlem av Extra-lojalitetsprogrammet kan du omedelbart njuta av förmånerna det innebär att resa med Stena Line. Du kommer att tjäna in poäng på framtida resor eller på våra exklusiva medlemserbjudanden ombord och kunna dra nytta av andra medlemsförmåner.  Med Extra kan du se dina bokningar, kontrollera ditt poängsaldo och din kontohistorik online.  Registrera dig idag och börja tjäna poäng!

 

Med vårt program för affärsresenärer* kan du spara på ditt företags affärsutgifter med rabatter på Economy-, Flexi- eller Premium-priser. Med kortfritt medlemskap ger vårt bokningssystem online tillgång för flera utvalda användare med enkel tillgång till onlinebokning och resehantering.

 

Registrera dig för ett Business Traveller-konto* och börja dra nytta av fördelarna med att spara på regelbundna resor.

 

 

*Vår affärsreseplan är tillgänglig i följande länder: Danmark, Tyskland, Holland, Irland, Lettland, Polen, Sverige & och Storbritannien.